MIKROYRITYKSET KASVUUN! Matchmaking-tapahtuma

21.9.2017 Oulu

 

Haluatko kehittää liiketoimintaasi, löytää uusia yhteistyömahdollisuuksia sekä kumppaneita tehokkaalla tavalla? Haluatko laajemmat bisnesverkostot ja lisää asiakkaita? Tiedätkö mitkä omaa toimialaasi lähellä olevat alat voisivat olla sinulle hyödyksi, kun laajennat liiketoimintaasi? Kaipaatko apua uusien kontaktien luomiseen? B2B Matchmaking täyttää kaikki yllämainitut tavoitteet!

 

Tule mukaan Mikroyritysten monialaiseen matchmaking-tapahtumaan, joka järjestetään torstaina 21.9.2017 klo 13-17 Oulussa Original Sokos Hotel Arinan kokoustiloissa, Kauppakeskus Valkean 4. kerroksessa, osoitteessa Isokatu 25, Oulu. Matchmaking-tapahtuman tarjoavat Kantama-hanke ja OK#Kasvuverkosto-hanke. Osallistuminen matchmakingiin on maksuton.

 

Kenelle?


Tilaisuus on tarkoitettu kaikille mikroyrityksille ja elinkeinonharjoittajille sekä niille palveluita tarjoaville sidosryhmille, jotka ovat kiinnostuneita kasvusta, kansainvälisistä markkinoista tai yhteistyömahdollisuuksista muiden osallistujayritysten kanssa. Mukaan voivat tulla myös pienet elintarvike-, käsityö- ja luonnontuotealan toimijat, muut maaseutuyrittäjät sekä yritystoimintaa suunnittelevat. Osallistujia odotetaan koko Pohjois-Pohjanmaan alueelta. Tapahtumaan voivat osallistua myös muut maaseutuyrittäjät, yritysten toimintaa tukevat yksityiset ja julkiset organisaatiot. Tavoitteena on luoda monialaisesti mikroyrityksiä palveleva tapahtuma.


Verkostoitumistapahtuma on avoin kaikille mikroyrityksille, rahoittajille, yritysten palveluntuottajille sekä koulutusorganisaatioille. Mukaan mahtuu 100 ensimmäistä yritystä ja organisaatiota.


Kannattaa osallistua!

 

Matchmaking-tapahtuma tuo mikroyritykset, palveluntarjoajat ja rahoittajat yhteen luoden erinomaisen mahdollisuuden osallistujille tavata ja keskustella kahdenkeskisissä tapaamisissa. Näyttelypaikan varanneet voivat esitellä palveluitaan laajemmin. Tapahtuman pääosassa ovat kahdenkeskiset tapaamiset osallistujayritysten välillä.


Osallistumalla voit

  • saada asiakkaita
  • löytää kumppaneita, joiden avulla voit laajentaa toimintaasi kaupallisesti tai toiminnallisesti
  • löytää toimittajia, alihankkijoita ja muita tahoja, jotka voivat auttaa sinua liiketoiminnassasi
  • toimia kustannustehokkaasti: tapaat iltapäivän aikana merkittävän määrän toimijoita, joiden tapaamiseen muulloin joutuisit käyttämään paljon enemmän rahaa ja aikaa
  • luoda arvokkaita kontakteja ja löytää uusia liiketoimintaideoita
  • jakaa tietoa omista tarpeista, osaamisesta, resursseista ja kehittymiskyvystä
  • vahvistaa ja kehittää alueen yritysten liiketoimintaa

Näyttely


Tapahtuman yhteydessä on mahdollista esitellä oman yrityksen palveluita ja tuotteita. Näyttelypöytiä on rajallinen määrä ja pöytävaraus tehdään ilmoittautumisen yhteydessä. Näyttelypaikan hinta on 50 € + alv, hintaan sisältyy pöytä, tuoli ja sähkö. OK#Kasvuverkosto -hankkeen ja Mikroyritysten kasvualusta -hankkeen ydinryhmäyrityksille näyttelypaikka on ilmainen. Tilassa on maksuton Wifi.


Ohjelma

 

13.00-13.20 Päiväkahvit ja ilmoittautuminen tapahtumaan
13.20 Tilaisuuden avaus, järjestäjien lyhyt esittäytyminen ja pelisäännöt
13.30 – 17.00 Matchmaking-tapaamiset

Ohjelmassa ei ole erityistä taukoa, mutta tilassa on tarjolla koko ajan kahvia ja pientä naposteltavaa.

 

Kuljetus ja pysäköinti

 

Osallistujilla on mahdollisuus käyttää maksutonta yhteiskuljetusta. Kuljetukset lähtevät torstai-aamuna Oulua kohden Kuusamosta, Vaalasta, Nivalasta ja Pyhäjoelta, poimien matkan varrelta osallistujia kyytiin. Kukin kuljetus järjestetään, jos kyytiin ilmoittautuu vähintään viisi matkustajaa. Kyyti varataan ilmoittautumisen yhteydessä ja sen varanneille ilmoitetaan tarkka noutopaikka ja aika syyskuun puolivälissä.


Omilla autoillaan saapuvat kokousvieraat voivat pysäköidä Autosaareen (Kauppurienkatu 24), Original Sokos Hotel Arinan parkkihalliin (Isokatu 18) tai Kivisydämeen (Valkean alapuolella). Kokouspysäköinti on maksullista.

 

Käytäntö ja tutkimus kohtaavat: lisäohjelmaa tarjolla perjantai-iltapäivään saakka


Osallistujilla on mahdollisuus jatkaa verkostoitumista Mikroyrittäjyyden pohjoinen työpaja – tutkimus kohtaa käytännön -tapahtumassa vielä torstai-illan (illallinen) ja perjantaina 22.9. klo 9-15 pidettävän seminaarin ajan. Työpajasta, jonka järjestää MicroEntre, löytyy lisätietoa TÄÄLTÄ. Työpajaan on oma erillinen ilmoittautuminen.

 

 

Kasvavat mikroyritykset! -tapahtuman tuottavat yhteistyössä Kantama- ja OK#Kasvuverkosto -hankkeet. Tapahtuman tuottamisesta ja operatiivisista järjestelyistä vastaa Konffa Oy.


Rahoittajat: MYK-hankkeen (OE ja Raahe) päärahoittaja on Pohjois-Pohjanmaan liitto (EAKR-rahoitus). Hanketta rahoittavat myös Kerttu Saalasti säätiö, Haapaveden-Siikalatvan seutukunta, Nivala-Haapajärven seutukunta, Raahen seutukunta, Raahen kaupunki, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Raahen koulutuskuntayhtymä, Raahen aikuiskoulutuskeskus, Raahen Porvari- ja kauppakoulu sekä hankkeen ydinryhmässä olevat mikroyritykset.


OK#kasvuverkosto hankkeen päärahoittaja Pohjois-Pohjanmaan liitto (EAKR-rahoitus). Hanketta rahoittavat myös hallinnoijana Oulunkaaren kuntayhtymä sekö osatoteuttajina toimivat Oulun yliopiston Oulun Eteläisen instituutin Mikroyrittäjyyden tutkimusryhmä MicroENTRE sekä Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy. Lisäksi hanketta tukevat Muhoksen kunta sekä hankkeen ydinryhmässä olevat mikroyritykset. Kantama-hanketta rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin ELY-keskukset, Oulunkaaren kuntayhtymä sekä yksityiset tahot.